28 January, 2018

General Knowledge Quiz 6 - Bank Headquarters







Follow Us

Bank headquarters

General Knowledge online quiz is designed to test your knowledge and accuracy. Here is a daily free online practice test with question and answers. Finally, test your knowledge and improve your scores. All the best for the practice test. If your not sure, learn more about bank headquarters.

1. Where is the Punjab national bank headquarters ?

Correct Answer: Option B

Explanation:

Punjab national bank headquarters are located in New Delhi.

2. Which of the following is not a bank of chennai (headquarter)?
  • A.

    Vijaya bank

  • B.

    Indian bank

  • C.

    Canara bank

  • D.

    Indian Overseas bank

Correct Answer: Option C

Explanation:

Vijay bank, indian bank, and indian overseas bank belongs to chennai except canara bank.

3. Which of the following is the headquarter of Ratnakar bank (RBL) ?

Correct Answer: Option D

Explanation:

Maharashtra is the headquarter of Ratnakar bank (RBL).

4. Which of the following is not correctly matched ?
  • A.

    Dena bank - Mumbai

  • B.

    Bandhan bank - Kolkata

  • C.

    Bank of baroda - Pune

  • D.

    Oriental bank of commerce - New Delhi

Correct Answer: Option C

Explanation:

Bank of baroda headquarter is located in Baroda.

5. Syndicate bank has been headquartered in_____

Correct Answer: Option A

Explanation:

Syndicate bank has been headquartered in manipal.

6. Which of the following is not belongs to mumbai ?

Correct Answer: Option D

Explanation:

Rajashekar bank is not belongs to mumbai.

7. Which of the following is not a nationalized bank ?
  • A.

    Catholic syrian bank

  • B.

    Vijaya bank

  • C.

    Dena bank

  • D.

    Canara bank

Correct Answer: Option A

Explanation:

Catholic syrian bank is not a nationalized bank.

8. Which of the following is the oldest nationalized bank in india ?
  • A.

    Syndicate bank

  • B.

    Indian bank

  • C.

    Central bank of india

  • D.

    Allahabad Bank

Correct Answer: Option D

Explanation:

Allahabad bank is the oldest nationalized bank in india.

9. Which of the following is not correctly matched ?
  • A.

    HDFC - Housing Development Finance Corporation

  • B.

    IDFC - Infrastructure Development Finance Company

  • C.

    ICICI - Industrial complex and Investment Corporation of India

  • D.

    UCO - United Commercial

Correct Answer: Option C

Explanation:

ICICI stands for Industrial credit and Investment Corporation of India.

10. Which of the following is correctly matched ?
  • A.

    Andrabank - Vijayawada

  • B.

    Development credit bank - New Delhi

  • C.

    South indian bank - Kerala

  • D.

    Vijaya bank - Kolkata

Correct Answer: Option C

Explanation:

South indian bank headquarters located in Kerala

Rajashekar KankanalaRajashekarKankanala
Tuts Raja
NTR Colony
Hyderabad,Telangana,500087India
9110760272
http://www.tutsraja.com/

GK Online Quiz Home

Tags: General Aptitude, Verbal Reasoning, Static GK, Current Affairs, Computer Basics


Share post»


Join Our Free Newsletter
Author Image

About Author:

I'm Rajashekar, founder of tutsraja.com website. I love blogging and interested to share tech news, security and exam prepation support.

Follow: Facebook | Google+ | LinkedIn

Copyright@Tuts Raja 2018. All Rights Reserved.

Top