29 January, 2018

General Knowledge Quiz 7 - Bank Tag Lines







Follow Us

Quiz 7 bank tag lines

General Knowledge online quiz is designed to test your knowledge and accuracy. Here is a daily free online practice test with question and answers. Finally, test your knowledge and improve your scores. All the best for the practice test. If your not sure, learn more about bank tag lines.

1. What is the bank of Maharashtra tag line ?
  • A.

    Good people to grow with

  • B.

    The Name you can Bank Upon

  • C.

    One Family One Bank

  • D.

    A Friend You can Bank Upon

Correct Answer: Option C

Explanation:

Bank of Maharashtra tag line One Family One Bank.

2. Which of the following is correct for Smart way to Bank ?
  • A.

    Karur Vysya Bank

  • B.

    HDFC Bank

  • C.

    Canara bank

  • D.

    Indian Overseas bank

Correct Answer: Option A

Explanation:

Smart way to Bank is a tag line for Karur Vysya Bank.

3. What is the tag line of Central Bank of India ?
  • A.

    Build A Better Life Around Us

  • B.

    Aao Sochein Bada

  • C.

    Taking Banking Technology to Common Man

  • D.

    Hum Hain Na!

Correct Answer: Option A

Explanation:

Build A Better Life Around Us is tag line of Central Bank of India.

4. Which of the following is not correctly matched ?
  • A.

    South Indian Bank - Experience next generation banking

  • B.

    Union Bank of India - Good people to bank with

  • C.

    CITI Bank - Citi never sleeps

  • D.

    American Express - A passion to perform

Correct Answer: Option D

Explanation:

American Express tagline is Do more.

5. Which of the following is India (bank) tag line ?
  • A.

    Living, Breathing Asia

  • B.

    Where every individual is committed

  • C.

    Make it happen

  • D.

    Your Right Partner

Correct Answer: Option B

Explanation:

Oriental Bank of Commerce tagline is 'Where every individual is committed'. Oriental Bank of Commerce is Indian's bank.

6. What is the state bank of india tagline ?
  • A.

    Pure Banking Nothing Else

  • B.

    Good people to grow with

  • C.

    Taking Banking Technology to Common Man

  • D.

    Much more to do with You in focus

Correct Answer: Option A

Explanation:

State Bank of India tag line is Pure Banking Nothing Else.

7. What is the bank for Lets Make Money Simple tagline ?
  • A.

    Karnataka Bank

  • B.

    ICICI Bank

  • C.

    Dena bank

  • D.

    Kotak Mahindra

Correct Answer: Option D

Explanation:

Kotak Mahindra bank tagline is Lets Make Money Simple.

8. What is the DBS bank tag line ?
  • A.

    Living, Breathing Asia

  • B.

    Your Right Partner

  • C.

    A passion to perform

  • D.

    Fluent in finance

Correct Answer: Option A

Explanation:

DBS bank tag line is Living, Breathing Asia.

9. Which of the following is not correctly matched ?
  • A.

    Indian Overseas Bank - Good people to grow with

  • B.

    HDFC Bank - Lets Make Money Simple

  • C.

    Lakshmi Vilas Bank - The Changing Face of Prosperity

  • D.

    BNP Paribas - The bank for a changing world

Correct Answer: Option B

Explanation:

HDFC Bank tag line is We Understand Your World.

10. What is the nationalized bank tag line ?
  • A.

    Prosperity for all

  • B.

    Experience next generation banking

  • C.

    The Changing Face of Prosperity

  • D.

    Serving to Empower

Correct Answer: Option C

Explanation:

Corporation Bank tag line is Prosperity for all. It is Nationalized bank.

Rajashekar KankanalaRajashekarKankanala
Tuts Raja
NTR Colony
Hyderabad,Telangana,500087India
9110760272
http://www.tutsraja.com/

GK Online Quiz Home

Tags: General Aptitude, Verbal Reasoning, Static GK, Current Affairs, Computer Basics


Share post»


Join Our Free Newsletter
Author Image

About Author:

I'm Rajashekar, founder of tutsraja.com website. I love blogging and interested to share tech news, security and exam prepation support.

Follow: Facebook | Google+ | LinkedIn

Copyright@Tuts Raja 2018. All Rights Reserved.

Top