23 May, 2018

English Language Quiz 4 - Types of Adverbs







Follow Us

types of adverbs Quiz

Here I am providing adverbs exercises from different kinds of adverbs. I have provided adverb words in a sentence that you have to find i.e. your quiz.

If you are not sure how to find adverbs in a sentence, refer to the previous article. I have provided 11 types of adverbs and how to find adverbs in a sentence.

Q) Find adverbs in a sentence.

1. He is very mischievous

Correct Answer: Option B

Explanation:

Option B is coreect answer. Very is adverb in a sentence.

2. The meeting was held here

Correct Answer: Option C

Explanation:

Correct answer is option C. Here is adverb in a sentence.

3. Up went the kite

Correct Answer: Option A

Explanation:

Correct answer is option A. Up is adverb in sentence.

4. Where does he belongs to ?

Correct Answer: Option D

Explanation:

Correct answer is option D. Where is adverb in a sentence.

5. I have met him before

Correct Answer: Option B

Explanation:

correct answer is option B. Before is adverb in a sentence.

6. They arrived at the party late

Correct Answer: Option A

Explanation:

Correct answer is option A. Late is adverb in a sentence.

7. I always help the weak.

Correct Answer: Option C

Explanation:

Correct answer is optin C. Always is adverb in a sentence.

8. He often comes without informing

Correct Answer: Option D

Explanation:

Correct answer is option D. Often is adverb in a sentence .

9. He was kind enough to help me

Correct Answer: Option A

Explanation:

Correct answer is option A. Enough is adverb in a sentence.

10. Hence the meeting is to be postponed.

Correct Answer: Option C

Explanation:

Correct answer is option C. Hence is adverb in a sentence.

Rajashekar KankanalaRajashekarKankanala
Tuts Raja
NTR Colony
Hyderabad,Telangana,500087India
9110760272
http://www.tutsraja.com/

English Language Quiz Home

Tags: General Aptitude, Verbal Reasoning, Static GK, Current Affairs, Computer Basics


Share post»


Join Our Free Newsletter
Author Image

About Author:

I'm Rajashekar, founder of tutsraja.com website. I love blogging and interested to share tech news, security and exam prepation support.

Follow: Facebook | Google+ | LinkedIn

Copyright@Tuts Raja 2018. All Rights Reserved.

Top