30 May, 2018

English Language Quiz 5 - Types of Adjectives







Follow Us

types of adjectives Quiz

English language quiz is for types of adjectives. It is English grammar quiz. Adjectives give more information about the noun. Describing words are called adjectives.

Here I have provided adjective quiz with ten quiz questions. If you are not sure, here is a source to learn 13 types of adjectives with examples.

Q) Find adjectives in a sentence.

1. Twenty one students failed the exam.

Correct Answer: Option C

Explanation:

Option C is coreect answer. Twenty One is adjective in a sentence.

2. The days are getting longer.

Correct Answer: Option A

Explanation:

Correct answer is option A. The is adjective in a sentence.

3. You can park on either side of the street.

Correct Answer: Option C

Explanation:

Correct answer is option C. Either is adjective in sentence.

4. This dog had no tail.

Correct Answer: Option C

Explanation:

Correct answer is option C. This is adjective in a sentence.

5. Every rose has its thorn.

Correct Answer: Option A

Explanation:

correct answer is option A. Every is adjective in a sentence.

6. Our grandmothers were classmates

Correct Answer: Option D

Explanation:

Correct answer is option D. Our is adjective in a sentence.

7. We are going to her home

Correct Answer: Option A

Explanation:

Correct answer is optin A. Her is adjective in a sentence.

8. Which song will you play on your wedding day?

Correct Answer: Option B

Explanation:

Correct answer is option B. Which is adjective in a sentence .

9. We had a wonderful time last night.

Correct Answer: Option D

Explanation:

Correct answer is option D. Wonderful is adjective in a sentence.

10. The large, yellow house is on the corner.

Correct Answer: Option A

Explanation:

Correct answer is option A. Yellow is adjective in a sentence.

Rajashekar KankanalaRajashekarKankanala
Tuts Raja
NTR Colony
Hyderabad,Telangana,500087India
9110760272
http://www.tutsraja.com/

English Language Quiz Home

Tags: General Aptitude, Verbal Reasoning, Static GK, Current Affairs, Computer Basics


Share post»


Join Our Free Newsletter
Author Image

About Author:

I'm Rajashekar, founder of tutsraja.com website. I love blogging and interested to share tech news, security and exam prepation support.

Follow: Facebook | Google+ | LinkedIn

Copyright@Tuts Raja 2018. All Rights Reserved.

Top